Har du brug for en professionel fagspecialist til belægning af anlæg, tilbyder vi hos Brix Brolægning netop dette til virksomheder i Gentofte, Frederiksværk og i Nordsjælland.

Der er mange forskellige måder at få anlagt et nyt anlæg på. Er det en større matrikel, hvor der skal lægges terrasse,, indkørsel, stensætning og meget andet, har vi masser af gode idéer og input til, hvorledes det kan se ud.

Vi har mange års erfaring med belægning af anlæg samt rådgivning i forbindelse med opførelsen af nye projekter.

Tag os derfor med på råd i den indledende fase, hvis du vil benytte vores ekspertise.​

Grundig belægning af anlæg med fokus på kvalitet

Når det kommer til belægning af anlæg til erhverv, er det vigtigt for slutresultatet, at alt bliver udført korrekt fra start. Vi er yderst omhyggelige i alle facetter af vores arbejde, og vi sætter kvaliteten i højsæde, så du får et flot og indbydende anlæg.

Vi er desuden eksperter i at finde nye og udfordrende idéer til anlæg, som vores kunder drømmer om samt hjælpe dem med at indfri dem.​

Vi ved, hvad der går godt sammen i forhold til omkringliggende miljø af planter, buske, blomster og andre elementer, der skal tages højde for.

Belægning af anlæg skal ses som en helhed og bør derfor implementeres med omtanke for det allerede eksisterende miljø.

Få et godt tilbud på dit anlæg

​Skal du have anlagt et nyt anlæg, er vi hos Brix Brolægning parate til at løfte opgaven for dig. Vi tager belægning af anlæg seriøst, og vi har for øje at levere et nydeligt og æstetisk flot anlæg. Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 25 12 72 16/25 12 72 17 eller skriv til brix2brolaegning@gmail.com